zatezanje-podbratka-i-obraza-vrat

Uklanjanje podbratka i obraza

Da li se borite sa vidljivim podbratkom ili punijim obrazima? Bez obzira da li ste u potrazi za vitkijim izgledom ili jednostavno želite da se rešite neželjenih masnih naslaga, postoji rešenje koje vam može pomoći da postignete željene rezultate sa samo jednom do tri posete Medibella klinici.

Kao iskusni stručnjaci za smanjenje podbratka i obraza, već 15 godina usavršavamo naše tehnike i upotrebljavamo vrhunske aparate kako bismo ponudili najbolje rešenje za žene i muškarce. Sada, zahvaljujući najnovijim aparaturama u našem Medibella centru, možemo da ponudimo najefikasnije načine za zatezanje i oblikovanje podbratka, kao i za smanjenje obima obraza.

Morpheus 8 za oblikovanje i podbratka i obraza

U Medibelli , jedan od idealnih načina za smanjenje obraza i podbratka je primena Morpheus 8 lipolize i zatezanja. Pored dugogodišnjeg iskustva u primeni različitih metoda koje su dosad dale sjajne rezultate, ovaj uređaj predstavlja vrhunsko pojačanje za postizanje željenog izgleda. Morpheus 8 je idealan za smanjenje masnih naslaga podbratka i zatezanje kože, čime se postiže sveobuhvatan rezultat. Ovaj uređaj se može primeniti i za smanjenje punijih obraza. Korišćenjem posebnog načina rada, Morpheus 8 se može podesiti da tretira podbradak i obraze, a postiže se celokupno podmlađivanje lica.

Morpheus 8 procedura koristi radiofrekventnu tehnologiju u kombinaciji sa mikroiglama. Vrhovi igala prolaze kroz kožu i stvaraju mrežu mikrokanala, kroz koje se emituje radiofrekventna energija. Ova energija prodire duboko u kožu i zagreva tkivo, što uzrokuje kontrakciju kolagena i povećava proizvodnju novog kolagena. To dovodi do zatezanja kože i smanjenja bora. Osim toga, radiofrekventna energija takođe može da istopi masne ćelije, što smanjuje volumen obraza i podbratka.

Broj tretmana potreban za postizanje željenog rezultata zavisi od pojedinca i stanja njegove kože, ali se obično preporučuje dva do četiri tretmana sa razmakom od četiri do šest nedelja. Rezultati se obično primećuju nakon prvog tretmana, a konačni rezultat se vidi nakon nekoliko meseci.

zatezanje-podbratka-i-obraza

Fotona laser i ukljanjanje podbratka i obraza

Osim Morpheus 8 aparata, za uklanjanje podbratka i obraza koristimo i Fotona laser najnovije generacije. Fotona Dynamis Pro laser koristi kombinaciju dve laserske energije koje se usmeravaju na uništavanje adipocita, masnih ćelija čime se redukuju masnoće i stvaranje kolagena. Uz to, epidermis, površinski sloj kože, ostaje netaknut. Istovremeno, stimulisanjem središnjeg sloja kože podstiče se stvaranje kolagena koji se inače u njemu nalazi i time se koža zateže sprečavajući javljanje opuštene kože kao posledicu otklonjenih masnoća. Prednosti Fotona Dynamis Pro metode za uklanjanje podbratka i obraza:

● Visoka preciznost
● Minimalno invazivan tretman
● Bezbedan tretman
● Kratko vreme oporavka
● Bez potrebe za korišćenjem anestezije

Dualnim efektom Fotona Dynamis Pro lasera se otklanjaju neželjene masnoće, a koža zateže. Trajanje tretmana je od 30-45 minuta, a preporučljivo je tretman ponoviti od 3 do 5 puta, a nakon toga održavanje na 6 meseci do godinu dana.

Ko su kandidati za uklanjanje podbratka i smanjenje obraza?

Svaka zdrava ženska i muška osoba koja ima problem sa pobratkom ili obrazima može doći na neki od tretmana topljenja i zatezanja podbratka i obraza. Stručnjaci iz Medibella klinike će sa mušterijom detaljno porazgovarati i zaključiti koja metoda je najbolja za svakog pojedinca. Ovaj tretman ne smeju raditi trudnice i dojilje.

Preporuke pre tretmana uklanjanja i smanjenja obraza:

  • Izbegavati alkohol par dana pre tretmana
  • Izbegavati intenzivan fizički napor neposredno pre tretmana
  • Ne konzumirati zeleni čaj i biljne suplemente dan pre tretmana

Ne dopustite da vam neželjene masne naslage utiču na samopouzdanje i utiču na način na koji se osećate u svojoj koži. Posetite nas i saznajte kako vam možemo pomoći da ostvarite željeni izgled.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!