body-fx-skidanje-naslaga

Šta je Body FX?

Body FX je neinvanzivni tretman, koji korišćenjem najnovije radifrekventne energije stvara toplotu i uništava ćelije masnog tkiva. Aparat body fx efikasno uklanja i najtvrdokornije lokalizovane masne naslage i celulit sa stomaka, butina i nadlaktica.

Kako deluje Body FX?

Aparat poseduje radiofrekvenciju koja zajedno sa vakumom uvlači kožu i potkožno masno tkivo i precizno ih zagreva, sto dovodi do raspadanja zida masnih ćelija čime se one trajno eliminišu, a ujedno dovodi i do dodatnog efekta stvaranja kolagena i zatezanja kože tretirane regije. Uništene masne ćelije se potom prirodnim putem izbace iz tela. Tretman traje do 30 minuta, a aktivno merenje temperature tokom tretmana ga čini maksimalno komfornim, pa pacijenti osećaju samo blago zagrevanje.

Koliko tretmana je potrebno?

Za najbolje efekte potrebno je šest do osam tretmana, koji se rade jednom nedeljno. Efikasnost Body FX-a pacijenti primete već posle prvog tretmana a vidljivo smanjenje obima i celulita je prisutno posle samo četiri tretmana. Kliničke studije pokazuju 30% manje adipocita (masnih ćelija) na 2,5 cm dubine i sintezu novog kolagena povećanog za 13,7%.

Ono što je ogromna prednost ovog tretmana je to što su rezultati dugotrajniji u odnosu na tretmane slične ovom gde je obično potrebno godišnje ponavljanje, pa je tako ponavljanje Body FX tretmana potrebno tek za dve do tri godine.

Kome se preporučuje Body FX?

Ovaj tretman se preporučuje svim klijentima koji imaju problem sa lokalizovanim masnim naslagama i celulitom, koji su vrlo otporni na druge metode kao što su zdrava ishrana i redovna fizička aktivnost. Ipak je važno naglasiti da je i nakon Body FX tretmana potrebno pridržavati se uravnotežene ishrane i fizičke aktivnosti kako bi rezultati bili što trajniji.

body-fx-tretman

Prednost Body FX tretmana

● Brzo vidljivi rezultati
● Neinvazivna metoda
● Kada se odruči preporučen broj tretmana rezultati traju i do tri godine
● Nije potreban oporavak nakon tretmana
● Odličan izbor za one koji žele da poboljšaju izgled svojih bokova i glutealne regije
● Pomaže u smanjivanju celulita

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!