hidrafacial-tretman

Hydrafacial tretmani

Hydrafacial tretman je revolucionarni tretman lica koji pruža brze i trenutne rezultate u podmlađivanju kože, i idealan je u mnogim situacijama. Može se obaviti tokom pauze za ručak ili brzo vratiti osvežen izgled lica pred važan događaj. Takođe se može obavljati u serijama kako bi se postigao dugotrajniji rezultat, posebno kada niste u mogućnosti da koristite laserske ili Morpheus 8 tretmane. Hydrafacial tretman može biti i pripremni korak pre laserskih tretmana ili drugih anti-ageing procedura, a koristi se na koži lica, vrata i dekoltea. Može se koristiti i kao zamena za klasične kozmetičke tretmane, jer faze tretmana imaju slične karakteristike, a Hydrafacial aparat pruža dodatne prednosti.

Prva faza je čišćenje kože, eksfolijacija i uklanjanje mrtvih ćelija. Zatim se primenjuje serum bogat antioksidantima, peptidima i hijaluronskom kiselinom. Ove faze se ostvaruju kroz upotrebu posebnih nastavaka sa vakuumskim efektom, koji koriste tečnost za piling i turbo nastavak koji umasira korisne sastojke u kožu, koristeći otvorene pore na očišćenom licu.

Uobičajeno, preporučuje se da se tretman izvodi jednom mesečno kako bi se održao kontinuirani efekat i postigao dugotrajni rezultat. Redovno održavanje ovog tretmana pomaže u održavanju kože hidriranom, čistom i blistavom. Hydrafacial tretman je idealan u mnogim situacijama.

hydrafacial-tretmani-koze

Rezultati glatke, sjajne, hidrirane i čiste kože vide se odmah po završetku tretmana i ti efekti mogu trajati danima, a i duže ako se koža pravilno neguje u kućnim uslovima. Nije potreban nikakav period oporavka i možete se odmah nakon tretmana vratiti svakodnevnim aktivnostima. Jedino što se ne preporučuje je direktno izlaganje kože suncu, ali ćemo mi naravno vašu kožu na kraju zaštiti našim SPF preparatom.

Za šta je idealan Hydrafacial tretman?

● Za neophodnu brzu negu i hidrataciju
● Kao priprema kože za važan događaj
● Za poboljšanje stanja kože nakon stresnog perioda ili putovanja
● Kao priprema kože pre putovanja, posebno odlaska na more ili planinu
Ovaj tretman pruža izuzetno efikasnu negu kože i može se prilagoditi individualnim
potrebama. Rezultati su vidljivi odmah, a koža postaje hidrirana, sveža i blistava. Hydrafacial tretman je savršena kombinacija nege i rezultata za postizanje zdrave i mladolike kože.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!