PRX-T33-tretman-3

PRX – T33 hemijski piling: revolucionarni tretman za podmlađivanje kože

Vremenom naša koža gubi na elastičnosti i sjaju, a pojavljuju se i prvi znaci starenja poput bora, pigmentacija i smanjenog tonusa kože. Srećom, postoje brojni tretmani koji nam mogu pomoći da obnovimo i podmladimo našu kožu, a jedan od revolucionarnih tretmana koji želimo da Vam predstavimo je PRX-T33 tretman.

PRX-T33 hemijski piling spada u kategoriju medicinskih pilinga, ali za razliku od ostalih pilinga tog tipa ne izaziva ljuštanje kože. To je gel koji zahvaljujući svojoj specijalnoj kompoziciji veoma brzo prodire u središnji sloj kože, dermis, odakle aktivira procese regeneracije i čini kožu duboko hidriranom i obnovljenom.

Šta je PRX-T33 hemijski piling?

PRX-T33 hemijski piling je tretman za zatezanje i obnavljanje kože. Ovaj piling je prvenstveno osmišljen kao tretman protiv ožiljaka kod dece, ali je pokazao svoja pozitivna dejstva i na ostalim poljima kao što su obnavljanje kože i tretiranje ožiljaka i strija. Piling se sastoji od kombinacije trihloroacetne (trihlorosirćetne) kiseline (TCA), vodonik-peroksida i kojične kiseline koji su sposobni da prodru u dublje slojeve kože i pokrenu prirodne regenerativne procese. Sam tretman podrazumeva aplikaciju specijalnog gela ili seruma na kožu, koji se zatim utrljava u kožu nežnim masažnim pokretima.

Kako PRX-T33 hemijski piling deluje?

TCA koja se nalazi u PRX-T33 je veoma moćna supstanca namenjena za piling, koja u spoju sa hidrogen-peroksidom postiže svoje maksimalne rezultate duboko prodirući u dermis i ne oštećujući ni jedan sloj kože, i ne izazivajući efekat ljuštenja kože. Kada prodre do dermisa, TCA stimuliše proizvodnju keratinocita, ćelija koje održavaju kožu mladom i čvrstom, i fibroblasta, ćelija koje učestvuju u stvaranju elastina i hijalurona. Uloga kojične kiseline ogleda se u posvetljivanju kože, jer njena hemijska kompozicija smanjuje proizvodnju melanina, pa upravo zahvaljujući tome ovaj tretman se može koristiti za tretiranje hiperpigmentacija. PRX-T33 tretman će na bezbolan način kožu dovesti do momentalnog poboljšanja.

PRX-T33 -tretman

Kako se izvodi tretman PRX-T33 hemijskog pilinga?

PRX-T33 hemijski piling je vrlo jednostavan i brz tretman koji se može izvoditi u kozmetičkim salonima ili dermatološkim ordinacijama i klinikama. U Medibella klinici tretman izgleda tako što se prvenstveno koža očisti, zatim se nanosi PRX-T33 piling i utapkava u kožu. Nakon pilinga, radi se manuelna eksfolijacija kako bi koža bila još sjajnija i hidriranija, a ujedno se time sprečava preterano perutanje kože. Za kraj nanosi se hidratantna i zaštitna krema. Tretman traje oko 30 minuta i ne zahteva anesteziju.

Koje su prednosti PRX-T33 hemijskog pilinga?

PRX-T33 hemijski piling ima brojne prednosti, a neke od njih su:

 • Tretman je bezbolan
 • Pogodan je za sve tipove kože
 • Čini kožu blistavijom i jedrijom
 • Pomaže u tretiranju ožiljaka od akni ili strija
 • Zateže kožu na neinvazivan način
 • Koža je odmah nakon tretmana hidriranija i zategnutija
 • Nuspojave su minimalne ili nikakve

Koje su moguće nuspojave PRX-T33 hemijskog pilinga?

Budući da je PRX-T33 hemijski piling u potpunosti neinvazivan, ne postoji potreba za oporavkom. Nakon tretmana može se javiti blago crvenilo i osetljivost kože koji se brzo povlače, a u našoj klinici ćemo obavezno nakon tretmana Vašu kožu umiriti i zaštiti sa posebnim kremama. PRX-T33 tretman se može kombinovati sa drugim tretmanima kao što su fileri, mezoterapija, PRP tretman i drugo.

Koliko često treba izvoditi tretman PRX-T33 hemijskog pilinga?

Koliko često bi trebalo izvoditi PRX-T33 hemijski piling zavisi i od razloga zbog kojeg se izvodi. U slučaju da se ovaj tretman obavlja sa ciljem zatezanja kože, preporučljivo je uraditi jedan tretman na svakih sedam dana, tokom četiri nedelje i isti postupak se preporučuje za tretiranje starenja kože.

Nakon prve serije tretmana, preporučuje se da se tretman ponavlja jednom mesečno kako bi se održao efekat. Princip rada u Medibella klinici pre svega podrazumeva obavljanje konsultacija sa mušterijama kako bi naši stručnjaci saslušali želje mušterija, a mušterije dobile savete i mišljenja stručnih lica.

Kome je namenjen PRX-T33 hemijski piling?

Ono što bismo istakli kao ogromnu prednosti PRX-T33 hemijskog pilinga je to što je pogodan za sve tipove kože i namenjen je muškarcima i ženama, mlađim i starijim koji žele poboljšati izgled svoje kože. Najčešći kandidati za ovaj tretman su oni koji primećuju prve znake starenja kože, koji imaju pojave hiperpigmentacija nastalih kao posledica sunčanja, starenja ili akni, neujednačen tonus kože, ali i oni koji jednostavno žele da osveže i podmlade svoju kožu.

PRX-T33-tretman-2

PRX-T33 hemijski piling je revolucionarni tretman koji sprovodimo u Medibella klinici, i pogodan je za sve tipove kože. Tretman se sastoji od aplikacije specijalnog seruma na kožu, koji se zatim utrljava u kožu nežnim masažnim pokretima.

Tretman je brz, neinvazivan i ne uzrokuje piling kože, a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana. Moguće nuspojave su vrlo retke i obično su vrlo blage. U zavisnosti od uzroka koji se tretira, preporučuje se ponavljanje tretmana na sedam dana tokom nekoliko nedelja, a kasnije za održavanje, tretman se ponavlja jednom mesečno.

Ukoliko želite da svoju kožu učinite sjajnijom, glađom i u potpunosti osveženom, a bez skoro ikakvih nuspojava, PRX-T33 hemijski piling je idealan izbor za Vas.

Česta pitanja o PRX-T33 hemijskom pilingu

 1. Da li je PRX-T33 hemijski piling bolan?

PRX-T33 hemijski piling nije bolan. Možete osetiti blagu nelagodnost tokom tretmana u vidu peckanja.

 • Da li je PRX-T33 hemijski piling siguran?

PRX-T33 hemijski piling je siguran. Tretman je klinički testiran i odobren od strane dermatologa.

 • Da li je PRX-T33 hemijski piling pogodan za sve tipove kože?

PRX-T33 hemijski piling je pogodan za sve tipove kože, uključujući i osetljivu kožu.

 • Koliko dugo traju rezultati PRX-T33 hemijskog pilinga?

Rezultati PRX-T33 hemijskog pilinga mogu trajati do nekoliko meseci, u zavisnosti od individualnih karakteristika kože i broja ponovljenih tretmana.

 • Da li je potrebno obaviti konsultaciju sa dermatologom pre izvođenja tretmana?

Preporučuje se da se konsultujete sa dermatologom pre izvođenja tretmana kako bi se utvrdilo da li je tretman pogodan za vašu kožu.

 • Ko ne bi smeo da se izlaže PRX-T33 hemijskom pilingu?

Kontraindikacije za ovaj tretman su trudnoća i laktacija, alergija na bilo koju komponentu koja se nalazi u sastavu tretmana, aktivna oštećenja na koži (ekcem, akne…), sveže rane i infekcije kože.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!