analiza-koze-skinfluencer

Kompjuterska ANALIZA KOŽE

Analiza kože u Medibelli je prvi i najvažniji moment rešavanja problema koji se mogu javiti bilo na mlađoj koži ili starijoj kojoj su potrebne anti-aging procedure. Ove analize nam daju pravu sliku šta se sa kožom dešava, kao i gde je tačno vaša koža u odnosu na godine.

Vremenski nije važno kada će se analiza odraditi jer se koža tokom godina menja, tako da bilo koji trenutak u kome poželite da poboljšate njen izgled je pravi.

– Kako izgleda kompjuterska analiza kože –

Analiza kože se vrši pomoću Focuskin aparata, gde se lice u mračnoj komori izlaže različitim svetlosnim zracima, odnosno filterima koji pomoću pametne tehnologije uočavaju sve promene na koži. Specijalna sonda se plasira na lice koja prenosi slike i detalje onoga što zabeleži direktno na kompjuter i daje svoj izveštaj.

Nakon toga, naš stručni tim će analizirati taj izveštaj i objasniti vam u kakvom je stanju vaša koža. Kompjuterska analiza kože je idealan početak za sve predstojeće tretmane, kao i proizvode koje bi trebalo koristiti, koje će vam u skladu sa njom i vašim željama, naš stručni tim predložiti. Osim početka, ovaj uređaj je sjajan i kao provera tokom vršenja bilo kog tretmana, kako bi se proverilo da li tretman daje željene rezultate ili bi nešto trebalo promeniti.

analiza-koze-fokuskin

Kada je poželjno uraditi analizu kože?

● Može se vršiti i kod mlađih i kod starijih mušterija jer nikad nije kasno da se koža neguje
● Precizno detektuje probleme kože i daje detaljnu analizu
● Pomaže stručnjacima da bliže i bolje odrede dalje korake u nezi kože
● Idealan je početak za sve buduće tretmane
● Procedura je jednostavna i nije bolna niti neprijatna

Kompjuterska analiza kože je dragocen alat jer omogućava personalizovani pristup nezi kože, uzimajući u obzir individualne karakteristike i potrebe svake osobe. Takođe, omogućava praćenje napretka tokom vremena i evaluaciju efikasnosti primenjenih tretmana.

Medibella polaže puno na analizu kože. Dođite u naš salon za konsultacije koji je namenjen za analiziranje kože gde ćete imati sastanak sa doktorom ili terapeutom. Tu ćete se dogovoriti o tretmanu i preparatima koje ćete upotrebljavati za stalnu negu, kao i za održavanje rezultata postignutim tretmanima.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!