lasersko-povecanje-usana

Lasersko povećanje usana – liplase, Revolucionarni tretman za punije i lepše usne

Lasersko povećanje usana postaje sve popularniji kozmetički tretman koji pruža siguran i efikasan način za postizanje punijih, lepših usana bez potrebe za tradicionalnim metodama poput filera. Ova metoda je u potpunosti neinvazivna i koristi visoko precizne laserske zrake za postizanje željenog efekta, nakon čega usne izgledaju punije, svežije i podmlađenije. U Medibella klinici lasersko povećanje usana vrši se pomoću visoko naprednog Fotona lasera.

Ko su kandidati za lasersko povećanje usana?

  • Osobe sa prirodnim tankim usnama
  • Osobe koje su izgubile punoću usana zbog starenja
  • Osobe koje žele poboljšati izgled usana bez upotrebe filera
  • Osobe koje preferiraju neinvazivne tretmane i minimalne nuspojave

Procedura laserskog povećanja usana

Pre samog tretmana, prvi korak je konsultacija sa nekim od naših stručnih lekara koji će proceniti vaše ciljeve i da li ste odgovarajući kandidat za lasersko povećanje usana. Pre tretmana, usne se obično pripremaju nanošenjem lokalnog anestetika ili primenom hladnih kompresa kako bi se umanjila nelagodnost tokom postupka. Kada je područje usana adekvatno pripremljeno, lekar koristi specijalizovani laser da ciljano deluje na određene regije usana. Laserska energija podstiče stimulaciju kolagena u tkivu usana, što rezultira punijim i mladolikijim izgledom. Istovremeno, otklanjaju se mrtve ćelije kože i nagomilani ostaci. Kako bi se ublažila bilo kakva nelagodnost i sprečila pojava otoka ili crvenila, koristi se efekat hlađenja. Tokom tretmana, oči su zaštićene specijalnim štitnicima od laserskog zračenja. Nakon završetka tretmana, na usne se nanosi hidratantni balzam i zaštitni gel, kako bi se održala hidratacija i ubrzao proces oporavka.

Trajanje procedure i ponavljanje tretmana

Procedura traje oko 20min i odmah nakon tretmana je moguće vratiti se svakodnevnim aktivnostima. Moguće je da se nakon procedure jave blago crvenilo, osetljivost ili otok, ali vrlo brzo prolaze. Ono što je veoma značajno u vezi sa laserskim povećanjem usana je što su efekti vidljivi već nakon prvog tretmana. Preporuka je da se tretman ponavlja od dva do tri puta u razmaku od mesec do dva dana, nakon čega će efekti biti još dugotrajniji. 

Prednosti laserskog povećanja usana

Lasersko povećanje usana je inovativni tretman koji pruža prirodne i dugotrajne rezultate. Procedura je brza, bezbolna i ima minimalne nuspojave. Idealna je za osobe koje žele postići punije usne bez upotrebe filera i preferiraju neinvazivne tretmane. Konsultacija sa stručnim dermatologom Medibella tima će vam pružiti dodatne informacije i pomoći u odabiru najbolje opcije za vaše potrebe i želje. Nakon laserskog povećanja usne dobijaju popunjeniji izgled, glatkoću, sjaj i deluju podmlađeno.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!