skinfluencer enterijer

O nama

Medibella Beograd (ex Skinfluencer), je mesto ozbiljnog rada na podmlađivanju i rešavanju problema koji smetaju vašoj lepoti i samouverenosti. 

Naša glavna prednost je posedovanje najboljih, najsavremenijih aparata kombinovano s ekpertizom doktora. Najnoviji aparati, genijalno osmišljeni laseri, su u poslednjim decenijama dorađivani i tehnološki usavršavani do krajnjih granica efikasnosti da daju savršene rezultate brzo i sa što manje bola. Mi smo ih, slušajući najbolje eksperte sveta iz ove oblasti, izabrali i koristimo ih.

Uz ljubazni doček naše konsierže, odgovorne da se od prvog koraka osećate dobro, u našem luksuznom prostoru ispunjenom umetnošću i muzikom, osetićete da ste na pravom mestu.

Medibella je kreirana s ciljem da ispravi probleme i ispuni estetske želje, najvažnije za žene i muškarce, da zadovolji potrebe svakog posetioca.

Ispunjavamo najvažniji i vrlo poznati Medibella standard, zahtev upotrebe najmanje 3 svetski dokazano najbolja i najnaprednija lasera i aparata o čijim kvalitetima se priča u stručnoj javnosti, a ulaze u svakodnevni svet najzahtevnijih korisnika.  

Koža se transformiše, vraća u bolje stanje. U pitanju je uspešno izazvana bioregeneracija.

laserski tretmani
morpheus8

Naši protokoli na jedinstven način kombinuju i slažu energije lasera i napredne nehirurške estetske tehnike koje deluju sinergijski (pojačavaju jedna drugu) i postižu izvanredne rezultate. Dobar mezoterapijski izbor ili fileri ili neurotoksin, produžavaju vam mladost ako na vreme krenete i čine da uvek izgledate bar 10 godina mlađe.

Uz jaku naučnu potporu, zasnovan na najmodernijoj tehnologiji, podržan od strane u svetu dokazanih estetskih doktora i terapeuta, Medibella nudi tretmane po proverenim protokolima za muškarce, žene i treći rod svih doba, od tinejdžerskog, poznatog po aknama, do važnog pravovremenog anti-ageinga kroz tridesete, četrdesete, pedesete… pa nadalje, kad god poželite. Sve se to dešava u luksuznoj butik postavci ordinacije i salona u vili na Dedinju i pruža jedinstveno putovanje u novo iskustvo anti-ageing tretmana.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!