resenje-protiv-znojenja

Tretmani protiv prekomernog znojenja

Prekomerno znojenje ili hiperhidroza može biti izuzetno neugodno i ograničavajuće, ali postoji nekoliko tretmana koji mogu pomoći u suzbijanju ovog problema. Medibella klinika nudi efikasan način za suzbijanje preteranog znojenja kroz tretman – Neurotoksinom. Bez obzira na vaše godine ili intenzitet problema s prekomernim znojenjem, postoji rešenje koje će vam pružiti suvoću i poboljšati kvalitet života.

Neurotoksin tretman protiv znojenja

Neurotoksin tretman protiv znojenja je privremen, ali može odložiti pojačano znojenje najmanje šest meseci, a sa ponovnim tretmanima interval se može produžiti do devet meseci.
Kako se izvodi?
Tretman se započinje sa označavanjem regije pazuha koja se prethodno na testiranju pokazala kao najzahvaćenija znojem, a zatim se nanosi anestetička krema. Za razliku od upotrebe neurotoksina na licu, ovde se može koristiti lokalna anestezija. Nakon čekanja od 30-45 minuta da anestezija počne da deluje, započinje se primena malih injekcionih uboda koji treba da obuhvate čitavu regiju sa znojnim žlezdama. Cilj je blokirati nervne impulse koji utiču na znojne žlezde da budu aktivne. Potrebno je oko tri do četiri dana kako bi rezultati postali vidljivi. Ova metoda je najefikasnija kada je u pitanju pazuh, ali se takođe može uspešno primeniti na čelu ili dlanovima gde je takođe prekomerno znojenje često.

Oporavak nakon tretmana pazuha neurotoksinom

Oporavak nakon neurotoksin tretmana je obično brz. Moguće je osetiti blagi otok ili crvenilo na tretiranom području, ali to obično prolazi u roku od nekoliko sati ili dana. Većina ljudi se može odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

resenje-protiv-znojenja-tretman

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!