podmladjivanje-vagine

O-SHOT, tretman za povećanje seksualnog uzbuđenje i podmlađivanje vagine

Seksualno zadovoljstvo je važan aspekt emocionalnog i fizičkog blagostanja svake žene.
Međutim, tokom života, različiti faktori poput stresa, hormonskih promena i procesa starenja mogu uticati na našu sposobnost da postignemo maksimalno seksualno uzbuđenje i zadovoljstvo.

Za mnoge žene, želja za intenzivnijim i češćim orgazmima, većim uzbuđenjem i prirodnijom vaginalnom lubrikacijom postaje sve važnija. U potrazi za rešenjem i povratkom seksualne vitalnosti, O-SHOT tretman koji obavlja stručni tim lekara Medibella klinike, nudi inovativno rešenje koje može poboljšati Vaše intimne odnose.

Šta je O-SHOT tretman?

O-SHOT (Orgasm Shot), ili tretman za povećanje seksualnog uzbuđenja i podmlađivanje vagine, predstavlja inovativni medicinski postupak koji se sve više koristi kako bi se poboljšalo seksualno zadovoljstvo i rešili neki od intimnih problema koje mnoge žene mogu da iskuse tokom svog života. Zahvaljujući ovom tretmanu mogu da se postignu jači i češći orgazmi, da se pojača seksualno uzbuđenje i pojača prirodna vaginalna lubrikacija, a samim
tim pojačava se libido, odnosno seksualna energija žena.

Ova procedura stimuliše i podmlađuje Grafenberg tačku (G-tačku), klitoris i stidne usne radi poboljšanja lubrikacije, osetljivosti, lakoće i intenziteta orgazma. Osim toga, O-SHOT tretman može da ublaži dispareuniju (bolni seksualni odnos), povećati prirodnu lubrikaciju i smanjiti ili rešiti urinarnu inkontinenciju.

Šta se tretira O-SHOT tretmanom?

● Smanjeno seksualno uzbuđenje
● Nedostatak orgazma
● Suvoća vagine
● Gubitak prirodne vaginalne lubrikacije zbog različitih faktora
● Bolni seksualni odnosi
● Urinarna inkontinencija

podmladjivanje- vagine-2

Postupak O-SHOT tretmana

O-SHOT je revolucionarni tretman koji koristi PRP (platelet-rich plasma) terapiju, koja se izvodi uzimanjem uzorka krvi pacijentkinje, koncentrisanjem trombocita i faktora rasta iz tog uzorka, a zatim injektovanjem tog koncentrata u vaginalno tkivo. Na ovaj način se podstiču prirodni procesi regeneracije tkiva i kože, i stimuliše lučenje najvažnijih proteina kože –
kolagena i elastina.

Nakon prikupljanja uzorka krvi, uzorak se centrifugira i dobijena plazma se pažljivo ubrizgava u vaginalno tkivo. Terapija se izvodi ambulantno i ceo postupak traje oko sat vremena, a pacijentkinje mogu odmah nakon tretmana da nastave sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Sam postupak O-SHOT-a je generalno bezbolan, može eventualno da izazove minimalnu nelagodnost koja, ukoliko je potrebno, može da se reguliše anestetikom u vidu kreme.

Kandidati za O-SHOT tretman

● Pacijentkinje koje žele da poboljšaju seksualno zadovoljstvo
● Pacijentkinje koje imaju problem sa suvoćom vagine
● Pacijentkinje koje žele da postignu jače i češće orgazme
● Pacijentkinje koje žele da osete veće uzbuđenje tokom seksualnih odnosa
● Pacijentkinje koje žele da podmlade svoju vaginu

Kada se ponavlja O-SHOT tretman?

O-SHOT tretman može da se ponovi prema potrebi pacijentkinje, to obično bude u periodu od godinu do dve dana nakon prvog tretmana.

Najčešća pitanja na temu O-SHOT tretmana?

Da li je O-SHOT bolan?

Tretman nije bolan, ukoliko je potrebno izvodi se uz primenu lokalnog anestetika kako bi se smanjila nelagodnost.

Koje su prednosti O-SHOT tretmana?

O-SHOT tretman može da poboljša seksualnu funkciju, poveća libido, poboljša orgazme i ublaži simptome urinarne inkontinencije.

Da li je O-SHOT tretman bezbedan?

O-SHOT tretman je bezbedan kada se izvodi od strane kvalifikovanog medicinskog osoblja kao što je slučaj u Medibella klinici.

Koje su kontraindikacije za O-SHOT tretman?

Trudnoća, aktivna infekcija u genitalnoj regiji i neki medicinski uslovi mogu biti kontraindikacije za tretman.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!