EM- oblikovanje-nogu

ELEKTROMAGNETNA STIMULACIJA MIŠIĆA – EMS

EM SKULPTURA – VAJANJE STRUKA I BUTINA KROZ 30 MINUTA HIFEM TRETMANA.

Još jedan od tretmana koji je moguće obaviti u Medibella klinici i koji nas čini izuzetnim i na polju mršavljenja i oblikovanja tela pomoću naprednih tehnologija. EM oblikovanje ili skulptura predstavlja tretman u kome se korišćenjem HIFEM tehnologije izaziva 25.000 mišićnih kontrakcija.

Ova tehnologija se danas smatra najpopularnijom metodom smanjenja viška kilograma i zatezanja mišića, ali se pored estetike EMS tehnologija može koristiti i u terapeutske svrhe. Jake magnetne pulsacije, fokusirane samo na mišić, dovode do mišićnih kontrakcija i menjaju mišićne ćelije poput dobrog treninga u teretani, a u stvari i još mnogo više od toga.

Kako funkcioniše EMS tretman?

Mišići odgovaraju na magnetne puslacije kontrakcijama, a volumen vretenastih mišićnih vlakana (ima ih na hiljade koji čine jedan mišić) postaje veći. Dodatno trošenje i smanjenje visceralnih masti, koje oblažu organe u unutrašnjosti trbuha. To drugo svojstvo je posebno važno jer pored estetskog dobijamo i zdravstveni efekat.

Sesija oblikovanja traje samo 30 minuta, a sam tretman je neinvazivan i nije bolan. Pored toga, EMS tretman nije ograničen težinom osobe i utiče na smanjenje obima i kilograma. Efekti se vide vrlo brzo i dovoljno je četiri do šest tretmana, a kasnije ponavljanje po potrebi. Tretman ne zahteva nikakve posebne pripreme, kao ni oporavak nakon sesija.

EM- oblikovanje-tela-butine

Ko su kandidati za EMS?

● Osobe koje ne uspevaju zdravom ishranom i fizičkom aktivnošću da skinu višak masnih naslaga
● Osobe koje su nezadovoljne obimom određenih delova svog tela
● Osobe koje žele da se reše celulita
● Muškarci koji su pravili pauzu u vežbanju i žele da povrate dobro definisane mišiće
● Porodilje koje žele da se reše stomaka nakon trudnoće

Koji mišići se oblikuju sa EMS tretmanom?

Elektromagnetnom stimulacijom mogu se oblikovati mišići butina, listova, nadlaktica, trbuha i gluteusa. Ono što je takođe moguće sa EMS tretmanom, je odabir posebnog programa koji će obavljati samo oblikovanje i zatezanje određenih mišićnih regija kao što su mišići zadnjice, butina i nadlaktica. Unutrašnja strana butina, odnosno mišić Gracilis, poznat je u umetnosti i anatomiji kao mišić lepote ženske noge. Iz tih razloga velika većina žena, ali i muškaraca želi da ovaj mišić bude zategnut jer tako čini butine privlačnijim u čemu apsolutno može pomoći elektromagnetna stimulacija.

Svakako u butinama, da bi bile lepe, svi mišići su važni od, velikog butnog do najtanjeg mišića, kao što je gracilis. Zašto ovo naglašavamo? Ako niste ljubitelj znojenja u fitnes sali, EM Matrix skulptura je idealan tretman za vas jer predstavlja siguran put do vitkosti i zategnutosti.

Elektromagnetna stimulacija = veliki broj mišićnih zatezanja = veliki broj kontrakcija = definisan i zategnut mišić.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!