Injekcioni tretmani

Ovi tretmani su postali sinonim za definisanje i korekcije problematičnih područja na licu i ostatku tela, pružajući prirodne rezultate koji poboljšavaju izgled kože i samopouzdanje. Hijaluronski filer je gel na bazi hijaluronske kiseline koji se ubrizgava radi hidratacije kože, uklanjanja bora i definisanja određenih područja na licu. Fileri neurotoksina su injekcioni tretmani koji se koriste kako bi bore i fine linije na licu i vratu postale znatno manje vidljive ili u potpunosti nevidljive, a osim toga, neurotoksin, kao i revolucionarnu Morpheus 8 terapiju koristimo i kao terapiju protiv prekomernog znojenja. Mezoterapija je tretman u kojem se koriste kokteli vitamina i minerala kako bi se koža hidrirala, hranila i ojačala, a takođe se može koristiti za ciljane popravke kao što su tamni kolutovi ispod očiju ili hiperpigmentacije.

Hijaluronski fileri

Nove generacije koje stasavaju za anti-ageing imaju sreću da je nauka i primena filera i neurotoksina toliko napredovala u informacijama, znanju i tehnologijama proizvodnje, da bez dileme možemo izabrati određenu vrstu hijalurnoskog filera koji smatramo da je dobar baš za vašu kožu.

hijaluronski-fileri
tretmani-lica-protiv-bora

Tretmani lica protiv bora

Najizvođeniji estetski tretman na svetu neurotoksin, je i naš nezaobilazni tretman. Iznenadićete se koliko prijatno menja vaš izgled, a i po malo utiče na nervozu. Zašto ga treba uraditi baš kod nas? Godinama ga primenjujemo na svojim pacijentima, koji dolaze po nove doze, koje ih, uz ostale procedure, čine 10 godina mlađim.

Biorevitalizacija lica peptidima

Biorevitalizacija kože peptidima je relativno nova metoda ili novo ime za naprednu mezoterapiju, nastala kad su proizvodjači preparata za mezoterapiju počeli da ih prave po već poznatim formulama. Unose svoje patentirane supstance koje se idealno uklapaju u dermis većine ljudi.

usne-povecanje
mezoterapija oci

Mezoterapija

Mezoterapija je medicinska metoda koju je uveo Mishel Pistor još davne 1958. godine, za medicinske namene rešenja bola i degenerativnih promena. Sastoji se, kad je estetska medicina u pitanju, od potkožnih injekcija supstanci koje imaju uticaj na ishranu tkiva kao što su vitamini, hormoni, peptidi da bi dobio efekat hidratacije kože i aktivacije značajnih ćelija za podmlađenost kože-fibroblasta.

Tretmani protiv prekomernog znojenja

Imamo 2 laka načina odbrane od preteranog znojenja kroz tretmane. To su Neurotoksin i Morpheus 8. Neurotoksin protiv znojenja je privremen, mada za najmanje 6 meseci odgađa ponovno povećano znojenje, a sa novim aplikacijama, može se interval produžiti do 9 meseci. Kako se izvodi? U pitanju je laka intervencija kojoj može, a ne mora prethoditi test na pazuhu koji pokazuje gde je tačno povećano znojenje.

resenje protiv znojenja tretman
oko ociju

Korekcija podočnjaka

Problemi izraženih podočnjaka su veoma česti. Nekima se javljaju u vidu kesa ispod očiju, dok je kod drugih problem tamna boja podočnjaka koja se ne povlači, a nekada se javlja i kombinacija ova dva. Podočnjaci koji se ne povlače kada je osoba odmorna i hidrirana su najčešće izazvani starenjem ili genetikom.

PRP tretmani – podmlađivanje krvnom plazmom

PRP tretman, poznat i kao tretman plazmom obogaćenom trombocitima ili vampirski tretman, je revolucionarna neinvazivna metoda anti-age medicine. Tretman podrazumeva korišćenje sopstvene krvne plazme, sa ciljem da obnovi kožu lica stimulišući procese regeneracije i podstičući lučenje najvažnijih proteina kože, kolagena i elastina.

PRP-tretman
bioarmiranje-zlatnim-filerima-2

Bioarmiranje zlatnim filerima

Bioarmiranje zlatnim filerima je tretman koji podrazumeva korišćenje filera na bazi hijaluronske kiseline i aminokiselina prolin i glicin.Primarni cilj ove metode je podsticanje najvažnijih proteina kože, kolagena i elastina da se sintetišu i obnavljaju kožu jer upravo zbog njihove usporene proizvodnje dolazi do pojave znakova starenja kože.

Kolagen stimulator

Nove generacije koje stasavaju za anti-ageing imaju sreću da je nauka i primena filera i neurotoksina toliko napredovala u informacijama, znanju i tehnologijama proizvodnje, da bez dileme možemo izabrati određenu vrstu hijalurnoskog filera koji smatramo da je dobar baš za vašu kožu.

kolagen-stimulator-radiesse
skinbooster-tretman-profhilo-2

PROFHILO tretman

Skinbooster tretman je jedan od najinovativnijih i najnaprednijih tretmana za kožu dostupnih danas. Obavlja se pomoću Profhilo preparata koji je u injektabilnoj formi na bazi hijaluronske kiseline pružajući koži prekopotrebnu hidrataciju i punoću, čime se postiže svež, blistav i podmlađen izgled.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!