lasers-tretman-lichen-sclerosus

Podmlađivanje intimne regije i seksualno funkcionalno zdravlje

Rejuvenacija intimne regije – Poboljšajte Vašu intimnu dobrobit

Proces starenja ne zaobilazi ni našu intimnu regiju i može dovesti do različitih promena u telu. Gubitak estrogena tokom menopauze može uzrokovati niz tegoba, uključujući probleme sa mokrenjem i nelagodnosti tokom intimnih trenutaka. Suvoća i gubitak elastičnosti vaginalnih tkiva mogu prouzrokovati svrab i bolne odnose.

Na sreću, postoji rešenje. Rejuvenaciju intimne regije čine tretmani koji koriste napredne tehnologije kako bi pomogli u revitalizaciji i pomlađivanju vaginalne regije. Ovi tretmani podstiču ćelijsku regeneraciju i povećavaju proizvodnju kolagena i elastina, čime se smanjuje suvoća, povećava elastičnost i poboljšava seksualno zadovoljstvo.

Intimna regija zahteva puno pažnje, i zbog toga smo se mi posvetili tretmanima koji rešavaju vaginalne probleme i neguju vaginalnu regiju na neinvazivan i bezbolan način, dajući rezultate u kratkom vremenskom periodu.

lasers-tretman-za-urinarnu-stres-inkontinenciju

Laserski tretman za urinarnu stres inkontinenciju

Urinarna stres inkontinencija (USI) je stanje koje najčešće javlja kod žena i može da u velikoj meri utiče na kvalitet života. U Medibella klinici koristimo najsavremeniji laser za tretiranje ovog problema.

lasersko zatezanje vagine

U Medibelli razumemo koliko je Vaša intimnost važna, i zato smo tu da vam predstavimo inovativno rešenje – lasersko zatezanje vagine. To je neinvazivan tretman kojim se uspešno tretira opuštenost vagine i povećava seksualno zadovoljstvo.

lasersko-zatezanje-vagine
menopauzalni-genitourinarni-sindrom

Laserski tretman za menopauzalni genitourinarni sindrom

Životne promene koje dolaze s menopauzom često donose i izazove za žensko genitourinarno zdravlje, posebno u vidu menopauzalnog genitourinarnog sindroma.

Laserski Tretman za Prolaps Pelvičnih Organа

Prolaps pelvičnih organa, često nazvan i spuštanje karličnih organa, ozbiljno utiče na živote mnogih žena. Ovaj problem, koji se često javlja usled oslabljenih vaginalnih tkiva, može da dovede do pojave simptoma koji nepovoljno utiču na kvalitet života.

laserski-tretman-prolaps-pelvicnih-organа
podmladjivanje-vagine

O-SHOT, tretman za povećanje seksualnog uzbuđenje i podmlađivanje vagine

Seksualno zadovoljstvo je važan aspekt emocionalnog i fizičkog blagostanja svake žene. Međutim, tokom života, različiti faktori poput stresa, hormonskih promena i procesa starenja mogu uticati na našu sposobnost da postignemo maksimalno seksualno zadovoljstvo.

Laserski tretman za Lichen Sclerosus i Lichen Simplex

Lichen Sclerosus i Lichen Simplex su dermatološki poremećaji koji često narušavaju intimno zdravlje žena. U Medibella klinici koristimo Fotona SP Dynamis PRO laser najnovije generacije, koji pruža olakšanje i rešenje za ova stanja.

lasers-tretman-lichen-simplex
laser-za-oziljke-od-epiziotomije

Laserska terapija ožiljka od epiziotomije

Epiziotomija, iako se izvodi u medicinske svrhe, može ostaviti ožiljak koji je često neregularan i neestetski. Ovaj ožiljak može izazvati nelagodnost tokom seksualnog odnosa i svakodnevnih aktivnosti.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!