laserski-tretmani-4d

Podmlađivanje i zatezanje lica i vrata

Medibella nudi najsavremenije anti-age tretmane (Morpheus 8) koji su kombinacija microneedlinga, lasera i lipolize, a namenjeni su poboljšanju tonusa, teksture i elastičnosti kože na delovima na kojima je to najzahtevnije, kao što su lice i vrat.

Cilj ovih tretmana je podsticanje organizma na stvaranje kolagena i elastina, njegovih prirodnih supstanci, koje transformišu kožu i čine je sjajnijom, zategnutijom i glađom, vraćajući joj jedrinu i mladolikost. Tretmani su gotovo bezbolni sa vidljivim rezultatima u kratkom vremenskom roku, uz minimalno invazivan ili u potpunosti neinvazivan pristup.

morpheus8-tretman-lica

Morpheus 8 tretmani za idealni fejslifting i oblikovanje tela

Morpheus8 tretman je inovativna metoda koja se sve češće koristi u estetskoj medicini za podmlađivanje kože i uklanjanje bora. Ovaj tretman kombinuje tehnologiju mikroiglica sa radiofrekventnom energijom, kako bi se stimulisala proizvodnja kolagena i elastina u koži, što dovodi do poboljšanja teksture i tonusa kože.

Lasersko zatezanje lica

Laseri deluju na svim nivoima kože. Za starenje su odgovorni vezivno tkivo koje drži mišiće lica, masne jastučiće i kožu u određenom tonusu. Kad kolagen vezivnog tkiva popusti, dolazi do smanjenja tonusa mišića i migracije masnih jastučića i opuštene kože na dole.

laser-za-kozu-lica
zatezanje-podbratka-i-obraza-vrat

Topljenje i zatezanje podbratka i obrazaMorpheus 8

Imate podbradak, ne volite vaše punije obraze? Malo ste puniji ili potpuno vitki, a podbradak je baš vidljiv, obrazi bi mogli biti manje zaobljeni. Postoje načini da uklonimo podbradak, a treba vam samo 1 do 3 posete Medibelli.

Laserski piling

Prepoznali smo moć Er:Yag komponente Fotona lasera kad je u pitanju obnavljanje kože i regeneracija. Sve svetske zvezde koriste piling erbiumskim laserom i tako samouvereno izlaze na crveni tepih. Zato izgledaju tako lepo i mlado, sijaju. Zasjajte i vi.

laserski-piling

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!