Morpheus 8 za idealni fejslifting i oblikovanje tela

Revolucionarni tretman za one koji žele da ostanu mladi bez operacija.

Morpheus 8 tretman je inovativna metoda koja se sve češće koristi u estetskoj i anti- aging medicini. Ovaj tretman kombinuje tehnologiju mikroiglica sa radiofrekventnom energijom, kako bi se stimulisala proizvodnja kolagena i elastina u koži, što dovodi do poboljšanja teksture i tonusa kože.

morpheus8-tretman-lica

Šta je Morpheus 8?

Morpheus 8 je tretman koji poseban po tome što kombinuje dve tehnike, microneedling i radiofrekvenciju. Microneedling, odnosno tretman mikroiglicama, podrazumeva korišćenje veoma tankih iglica koje prave mikronske ubode na koži, stvaraju kanale koji podstiču da organizam pokrene proces regeneracije čime se izaziva proizvodnja kolagena. Istovremeno, radiofrekvencijom se dovodi toplota u kožu, pa se koža zateže, a masne naslage se uklanjaju i konturišu što sve zajedno dovodi do sjajne, mladolike i zategnute kože.

Pored toga, Morpheus 8 može i poboljšati teksturu kože šireći pore, uklanjajući ožiljke, zaglađujući i zatezajući kožu.

Kako funkcioniše Morpheus 8 terapija?

Procedura Morpheus 8 tretmana izgleda tako što se prvenstveno na kožu stavi anestetik u vidu kreme kako se ne bi osetile bilo kakve neprijatnosti.
Pored toga, koristi se i hlađenje koje znatno umanjuje bolnost. Zatim se vrši Morpheus 8 tretman koji traje od 20-30 minuta. Najčešće se već nakon prvog tretmana uočavaju i prvi efekti, ali su rezultati još bolji nakon nekoliko nedelja. Za optimalne rezultate, preporučuje se da se tretman ponavlja tri do šest puta u razmaku od četiri do šest nedelja. Ovaj tretman se može kombinovati i sa drugim tretmanima.

Boja se menja i izjednačava kao da je rađena i eksfolijacija.

Prednosti Morpheus 8 tretmana za kožu?

Jedna od mnogobrojnih prednosti Morpheus 8 tretmana je njegova preciznost, koja omogućava tretiranje samo određenih zona lica i tela.

Osim toga, ovaj tretman ne zahteva dug period oporavka, što znači da je moguće vratiti se svakodnevnim aktivnostima vrlo brzo nakon tretmana.
Morpheus 8 je takođe pogodan za sve tipove kože i sve uzraste, što je još jedna ogromna prednost, jer može da se koristi na bilo kom tenu, pa čak i na pocrneloj koži leti.

morpheus8-tretman-vrata

Pored pomenutog, prednosti i problemi kože koje Morpheus 8 tretman možeda reši su:

  • Smanjuje i uklanja bore
  • Uklanja ožiljke nastale od akni
  • Jača kožu
  • Poboljšava teksturu i tonus kože
  • Smanjuje strije
  • Poboljšava proizvodnju kolagena
  • Regeneriše i revitalizuje kožu
morpheus8-tretmani

Oporavak nakon Morpheus 8 tretmana

Nakon Morpheus 8 tretmana, može se očekivati pojava crvenila i blagog otoka, kao i moguća blaga pomodrelost kože. Tim stručnjaka u Medibella klinici će nakon tretmana vašu kožu tretirati sa preparatima koji će umiriti i ublažiti ove nuspojave.

Ne preporučuje se nošenje šminke, kao ni korišćenje agresivne kozmetike jedan dan nakon tretmana. Za dugoročne rezultate, kožu bi i nakon tretmana trebalo tretirati sa preporučenim proizvodima.

Da li ste vi idealni kandidat za Morpheus 8?

Ovaj tretman pojačava efikasnost svih prethodnih i budućih tretmana. Za one koji su u dvadesetim godinama ili stariji i nemaju više problema s aknama, to je pravo vreme da se reše ožiljaka od akni i postignu ravnomeran izgled kože s blistavim tenom. Starosna grupa od 35 godina ili više, koja primećuje da njihovo lice nije zategnuto kao pre na određenim područjima, bi trebalo da razmisli o Morpheus tretmanu. Za one od 40 ili 45 godina koji primećuju da im je koža opuštena, posebno oko usana, i da se pojavljuju sitne ili čak dublje bore, je vreme da ih uklone i spreče pojavu novih bora.

Ovo je definitivno tretman za one koji žele ozbiljnu negu i imaju 50, 60 ili 70 godina, I za sve one kojima je kasno za druge tretmane. Ako imate oko 35 godina, ovo može biti vaš jedini tretman, ali ako ste stariji, dozvolite nam da napravimo plan i kombinaciju tretmana koji će najbolje odgovarati vašoj koži. Time ćemo unaprediti ovu metodu do maksimalnih rezultata i postići željeni, mlađi izgled.

FAQ Najčešće postavljana pitanja

Šta je Morfeus 8 ?

Morpheus 8 je inovativni tretman u estetskoj medicini koji koristi tehnologiju mikroiglica i radiofrekvencije za podmlađivanje kože i uklanjanje bora.

Da li postoji Morfeus za telo ?

Da, postoji Morpheus 8 tretman koji se može primeniti i na telu. Ovaj tretman koristi istu tehnologiju mikroiglica i radiofrekvence kao i tretman za lice, ali se primenjuje na drugim delovima tela kako bi se poboljšao tonus kože i smanjili znakovi starenja.

KOLIKO TRAJE TRETMAN ?

Sam tretman traje oko 30 minuta, u zavisnosti od zahtevnosti i regije koju radimo.

morpheus8

Da li je tretman Morfeus bolan ?

Tretman može izazvati neprijatnost ili blage bolove. Zbog toga se pre tretmana na kožu nanosi lokalni anestetik (krema) kako bi se smanjila osetljivost kože. Pored anestezije tokom celog tretmana koristimo hlađenje Cryo 7 aparatom.

morpheus8-naslovna

KAD MOGU DA SE VRATIM AKTIVNOSTIMA POSLE PROCEDURE MORPHEUS 8?

Najčešća reakcija na Morpheus 8 posle tretmana je crvenilo čiji intenzitet i trajanje zavise od više faktora, ali već se nakon par dana povlači.

morpheus8-slike-pre-i-posle

ŠTA SE OSEĆA NAKON TRETMANA ?

Ostaće osećaj zatezanja lica i toplote nekoliko sati nakon tretmana, možda i ceo dan. Crvenilo može ostati 2 dana kod osetljive kože. Kad prođe crvenilo, smatrajte da možete da se vratite aktivnostima.

OD ČEGA ZAVISI PERIOD OPRAVKA ?

Svaka koža je različita, a period oporavka i nestanka crvenila zavisi od stanja koje ste imali, ali i od osetljivosti i tipa kože. Svetlije i tanje kože burnije reaguju, dužim trajanjem crvenila i blagog otoka.

KO NE TRABA DA RADI TRETMAN ?

Normalno je da na tretmane anti-ageinga dolaze zdravi ljudi da preveniraju starenje kože ili da je održavaju.

Ipak, da navedemo, kontraindikacije su: Trudnoća, dojenje, sklonost ka stvaranju keloida, ekcemi, keratoze, psorijaza, akutne infekcije kože poremećaji koagulacije, dijabetes, maligna obolenja.

Šta ne treba raditi posle Morfeus tretmana ?

Ne treba piti alkohol, jesti ljuto, odmah ići na fitnes, ići u saunu, na bazen, kuvati, koristiti aspirinske preparate protiv bola i otoka.

Šta obavezno treba raditi posle Morfeus tretmana ?

Piti tečnost, hladiti lice blagim oblozima, održavati ga neutralnom kremom.  Nositi kremu sa SPF faktorom najmanje 30.

Kad se može raditi Morfeus ?

Morfeus se može raditi i leti i zimi.

Da li se Morfeus tretman može raditi muškarcima.

Da. Može. Idealan je za anti-ageing kod muškaraca. Njihov kolagen odlično reaguje na ovu vrstu energije.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!