hidrafacial-tretman

NEGA KOŽE

Kada je u pitanju nega kože, Medibella pre svega nudi detaljnu analizu kože pomoću najsavremenije kompjuterske analize kojom će se detektovati sve problematične zone. Jednom kada odredimo stanje vaše kože, možemo preći na kozmetičke tretmane koji se sastoje od tradicionalnih, pa sve do savremenijih laserskih i injekcionih tretmana, a predstavljaju temelj anti-ageing medicine. Pored toga, u ponudi se nalazi i Hydrafacial tretman kao jedan od novijih tretmana za negu kože, ali i kao priprema kože za potencijalne buduće injekcione ili laserske tretmane, koga tako posebnim čini dubinsko čišćenje i dubinska hidratacija kože, rezultujući blistavim i sjajnim licem.

analiza koze skinfluencer

Analiza kože

Oči nekad vrlo rano postanu razlog za brigu. Nudimo rešenje i tretmane koji će vaš pogled dugo vremena činiti otvorenim, a oči velike i mlade! Prvi problemi koji se dešavaju već kod vrlo mladih ljudi su umor očiju i tamna obojenost kapaka.

PRX T33 hemijski piling

Vremenom naša koža gubi na elastičnosti i sjaju, a pojavljuju se i prvi znaci starenja poput bora, pigmentacija i smanjenog tonusa kože. Srećom, postoje brojni tretmani koji nam mogu pomoći da obnovimo i podmladimo našu kožu, a jedan od revolucionarnih tretmana koji želimo da Vam predstavimo je PRX-T33 tretman.

PRX-T33-tretman-3
hidrofacial tretmani

Hydrafacial

Ovde se radi o relativno novom tretmanu koji se sastoji od nekoliko faza u kratkom polučasovnom terminu. Počinje sa čišćenjem, eksfolijacijom i skidanjem mrtvih ćelija kože, a završava se primenom seruma sa antioksidantima, peptidima i hijaluronskom kiselinom.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!