anticelulit-tretmani-butine

Mršavljenje i oblikovanje tela

Za sve osobe koje nemaju dovoljno vremena za treninge, ili nisu ljubitelji vežbanja, ali i za one koji imaju regije sa kojih veoma teško gube masne naslage bez obzira na ishranu i fizičku aktivnost, Medibella nudi tretmane zatezanja i oblikovanja tela, kao i uklanjanja masnih naslaga i celulita. Za potrebe ovih tretmana koristimo najsavremeniju tehnologiju u koju spadaju specijalni laseri, Body FX radiofrekvencije, elektromagnetne pulsacije, mezoterapija i lipoliza. Potrebno je samo nekoliko tretmana da rezultati smanjenja masnih naslaga i zatezanja opuštene kože postanu vidljivi. Važno je naglasiti da se u ponudi nalaze i tretmani kojima se tretira stomak posle porođaja, jedan od najčešćih estetskih problema nakon trudnoće, a mi nudimo nekoliko različitih nehirurških pristupa pomoću kojih se ovo stanje može tretirati.

body-fx-skidanje-naslaga

BodyFX

Body FX je neinvanzivni tretman, koji koristeći najnoviju radifrekventnu energiju stvara toplotu i uništava ćelije masnog tkiva. Efikasno uklanja i najtvrdokornije lokalizovane masne naslage sa stomaka, butina i nadlaktica.

EMS – elektromagnetna stimulacija mišića

EMS oblikovanje ili skulptura provocira 25.000 mišićnih kontrakcija i sve to bez napora sa vaše strane. U pitanju je HIFEM tehnologija, koja se danas smatra najpopularnijom metodom smanjenja viška kilograma i zatezanja mišića. Stara energija ali nova primena.

EM- oblikovanje-tela-butine
morpheus8

Morpheus 8 Body

Budući da je sve veći broj osoba u potrazi za nehirurškim metodama za vraćanje tonusa i jedrine koži, Medibella sa ponosom predstavlja jednu od najinovativnijih tehnologija – Morpheus 8 Body tretman.

Anticelulit tretmani

U današnje doba ga pre svega smatramo neestetskom pojavom, ali kad se više udubimo, vidimo da je još 1920. stanje upadljivog celulita opisano kao patološka pojava. Niko celulitom nije životno ugrožen, ali u kasnijim stadijumima može otežati život kad se udruži s gojaznošću.

anticelulit-tretmani-butine
laserska- lipoliza-tretmani

Laserska lipoliza

S laserskom lipolizom se postiže optmalno oblikovanje tela uz minimalno vreme oporavka. U pitanju je moćni Fotonin laser sa specijalno prilagodjenim “ranerima” nastavcima koji sprovode lasersku energiju talasne dužine 1064.

Stomak posle porođaja

Da li postoji rešenje za stomak posle trudnoće, a da nije hirurški “tummy tuck”? Da. Tehnike rešenja stomaka posle trudnoće su se tokom godina promenile i usavršile. Do rešenja se dolazi na lakši način. Sedeći i čitajući dok aparati ili operater rade na vašem stomaku.

stomak posle trudnoce

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!