kozmeticki-tretmani-naslovna

Kozmetički tretmani

Koren anti-age medicine predstavljaju kozmetički tretmani. Skinfluencer, kao savremeni anti-ageing centar usavršava ultimativnu negu kože koja po pravilu počinje kozmetičkim tretmanom, razvija se kroz sofisticirane medicinske procedure podmlađivanja i obezbeđuje preparate za svakodnevnu negu.

Kozmetički tretmani se sastoje iz masaže, kako bi se koža opustila i pripremila za dalji rad, vrlo detaljnog čišćenja lica i nege. Ovi tradicionalni tretmani dodatno pobuđuju rad fibroblasta, ćelija u koži koje podstiču proizvodnju kolagena čime će potpomoći da se što više ovog proteina luči.

Kozmetički tretman je uglavnom tretman uživanja. Ponekad žudimo za dobrom masažom, muzikom i prijatnim mirisima neke svetske kozmetike koji oplemenjuju naš doživljaj. Da, pristalice smo dobrog, skupog, čistog mirisa, hemijski i alergološki bezbednog.

neostrata-skicare

Današnja kozmetička sredstva – posebno ona koja smo mi izabrali slušajući iskusne dermatologe u svetu, doprinose nastavku laserskog i drugog procesa. U Skinfluencer klinici koristimo najkvalitetnije preparate koji su prošli sva moguća testiranja, a stručni tim klinike odlučuje prema tipu kože mušterije koje preparate bi trebalo koristiti.

Zašto su kozmetički tretmani bitni za sve dalje tretmane?

● Pripremaju i opuštaju kožu na najbolji mogući način
● Čine ostale tretmane manje bolnim i neprijatnim
● Idealni su za negu i čišćenje kože na mesečnom nivou
● Nisu invazivni i okarakterisani kao intervencija
● Neophodni su za duge i održive rezultate bilo kog estetskog tretmana

Ono što je takođe veoma važno u vezi sa kozmetičkim tretmanima, je to da su često jedini vid nege koji je dozvoljen u određenim stanjima. Razne procedure koje uključuju upotrebu jačih stimulacija na nivou ćelije i tkiva i prave očekivane pozitivne stresove su kontraindikovane u sledećem:

● Trudnoća i dojenje
● Autoimuna obolenja
● Onkološka oboljenja
● Poremećaji koagulacije – ne rade se injektivne metode

Izdvojili smo par najvažnijih tretmana za kozmetički anti-ageing uz tretman rešenja najčešćih problema mladih poput tretmana akni ili dehidriranosti kože.

1. Pore refiner – tretmani protiv akni na licu

Namenjeni su mlađoj populaciji, tinejdžerima, ali i za akne u tridestim kad je u pitanju:

  • masna koža,
  • proširene pore
  • sklonost i genetička predispozicija za pojavu akni

Rade se u obaveznoj seriji od najmanje četiri tretmana tokom četiri nedelje, uz tretmane održavanja i obaveznu kozmetiku, gde je naš prvi izbor Neostrata.

2. Anti-ageing tretmani

Tretmani podmlađivanja namenjeni su zrelijoj koži, sa ciljem smanjenja bora i finih linija, kao i poboljšanja celokupnog izgleda lica. Pored toga, pružaju antioksidantnu zaštitu koja ojačava kožu, a mogu se raditi na mesečnom nivou.

kozmeticki-tretmani-proizvodi

3. Ultrahydrating tretman

Koža prolazi kroz razne faze i promene, a lice bude najviše pogođeno time. Vremenske prilike, doba godine, stres, okolina i drugi faktori mnogo utiču na stanje kože. Ultrahydrating tretman je najpopularniji tretman za sve vremenske prilike, za dubinsku hidrataciju suve i dehidrirane kože ili normalne kože u određenim stresnim situacijama.

  • Intenzivno hidrira kožu
  • Jača otpornost kože
  • Popunjava plitke i duboke bore
  • Poboljšava teksturu kože
  • Vraća sjaj
  • Pruža antioksidantnu zaštitu

Ovaj tretman se može raditi na mesečnom nivou, kada god primetite da vašoj koži nedostaje hidratacija i dubinska nega.

Neki koraci koje primenjujemo kroz naše kozmetičke tretmane su sledeći. Exuviance tretman, tokom kog ćete uživati u harmoniji mirisa i potpunom opuštanju zahvaljujući masažnim pokretima nešeg iskusnog terapeuta, kao i lakoći postizanja obećanih efekata.

PRX Piling, koji predstavlja vrlo efikasan tretman pilinga srednje dubine koji se ne ponaša agresivno, izaziva minimalno perutanje, a pruža maksimalan sjaj i glatkoću lica poput težih pilinga. Wi Qo Kozmetika je propratna i svaka intervencija se lakše podnosi uz kremu, emulziju, bustere i ostale preparate.

Ono što preporučujemo i za kućnu negu jesu Neostrata proizvodi, jer verujemo dugoj tradiciji inovacija dermokozmetike i vrhunskim sastojcima.

Za zaštitu od UV zraka čija je važnost u nezi kože ogromna, imamo Heliocare 360, ultralake emulzije koje daju jedinstveno iskustvo lako podnošljivog SPF zaštitnog krema.

Dođite u Skinfluencer i uverite se i sami koliku važnost pridajemo kozmetičkim tretmanima i preparatima koje koristimo.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!