Dr.Jelena-Jevtic-Akif

Dr Jelena JevtiĆ Akif

SPECIJALISTA GINEKOLOGIJE I AKUŠERSTVA

Dr Jelena je specijalista akušer-ginekolog sa preko 25 godina iskustva u svojoj oblasti. Studije medicine započela je 1986. godine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Osnovnu medicinu završila je 1992. godine, a pripravnički staž nastavila naredne godine u Kliničkom centru Srbije radeći kao lekar opšte prakse. 1994. godine završila je specijalizaciju iz Ginekologije i akušerstva i od tada radi kao specijalista ginekologije i akušerstva.

Dr Jelena je radila u Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front (Beograd, Srbija), Specijalnoj ginekološkoj bolnici Genesis Medical (Beograd, Srbija) i Opštoj bolnici ST MEDICA (Beograd, Srbija). Takođe je dve godine radila kao profesor ginekologije i akušerstva za studente Srednje medicinske škole u Beogradu, Srbija. Radila je kao konsultant za ginekologiju i akušerstvo u nekoliko privatnih klinika u Beogradu. U aprilu 2016. preselila se u Dubai gde je počela da radi kao specijalista ginekologije i akušerstva.

Specijalizovala je ginekološki i akušerski ultrazvuk (4D ultrazvuk), ginekologiju endokrinologiju, patologiju donjeg genitalnog trakta, histeroskopiju, prenatalnu i postnatalnu negu, tretman protiv starenja, laserski tretman stresne urinarne inkonzistentnosti i vaginalnog opuštanja vaginalnog sindroma vaginalnog opuštanja, /Laserski tretman vaginalne atrofije, invazivna i neinvazivna ginekološka dijagnostika (HSSG, SIS, HSG) i estetska ginekologija.